viernes, 30 de enero de 2009

L'ESPAI DE TXC A "LA VEU DE CASTELLBISBAL" - FEBRER '09

BUFA EL VENT
Benvolguts ciutadans,
Aquest és un hivern especialment cru. No en teníem prou amb la crisi, el retrocés econòmic, l’atur i la precarietat que comporta tot plegat pel gruix de les famílies del poble, que també ens ataca la climatologia. El temporal que el passat dissabte 24 va assetjar Castellbisbal, com a tantes altres localitats catalanes, va causar nombrosos incidents; caiguda d’arbres, pals d’electricitat, desperfectes en mobiliari urbà, caiguda de teules, claraboies, talls en subministrament elèctric fins diumenge…

Aprofitant aquest espai volem agrair l’esforç de les entitats col·laboradores que des del voluntariat i la xarxa social donen ajuda desinteressada i solidària al conjunt de la població. Van donar una resposta a situacions de crisi, moltes van ser les incidències del temporal, les fortíssimes ratxes de vent van fer multiplicar als membres de l’ADF (agrupació de defensa forestal), de protecció civil de manera conjunta amb la Guàrdia Urbana, la brigada municipal…

Aquest cap de setmana amb el seu treball arreu del terme del municipi es van guanyar el nostre afecte, per això volem agrair el seu compromís i implicació amb el poble, públicament el seu esforç, reconeixent la seva tasca des del nostre espai al diari municipal.





Transparència per Castellbisbal també lamenta les víctimes mortals en diversos accidents a Barcelona, Sant Boi de Llobregat, La Palma de Cervelló i Abrera, molt especialment la quitxalla de Sant Boi, volem expressar la nostra solidaritat i transmetre el nostre sincer condol a tots aquells familiars i amics que desgraciadament van viure el drama en primera persona.
En aquesta situació de risc els nostres regidors es van coordinar amb la resta de l’equip municipal per donar una resposta de proximitat a la ciutadania, multiplicant-se en les seves respectives àrees i col·laborant amb la resta del govern municipal i les entitats esmentades. La resta de la militància de Transparència va romandre a disposició del poble en aquestes circumstàncies tan extremes i és que en la mesura de les nostres possibilitats us brindem la nostra voluntat de servei a Castellbisbal.

Tal vegada el nostre partit no és el que disposa de més recursos, ni es caracteritza per presentar moltes mocions, ni tenim repercussió al tribunal d’Estrasburg o a les Nacions Unides. Tot això és ben cert però a canvi ens teniu a l’abast, el nostre treball no l’orquestren des de cap seu central.




Transparència vol que l’aprofitin tots els habitants del poble. No tenim altres interessos, ni estem corcats per disputes internes, gelosies de mals perdedors o tantes altres patologies que en els entorns petits es desenvolupen fàcilment i fan emmalaltir a les entitats i a les persones.

Us convidem a retrobar-nos en la propera Veu, a les portes de la primavera on tot germina i creix per passar pàgina d’un hivern tant desencisador i poder començar una època de recuperació i esperança pel nostre poble amb bons ànims.

Us informem que ens podeu visitar mitjançant:

Salut i poble.

No hay comentarios: